Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Rosim's si primesti un cupon cadou. Vei fi astfel mereu informat cu privire la produsele, discount-urile si promotiile noastre!

Termeni si conditii

Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul http://www.rosims.ro/ este oferit de ROSIM'S UNIC SRL  cu sediul in Str Drumul Valea Argovei, Nr. 3-9, Sector 6, Bucuresti  inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/6498/1999, avand cod unic de inregistrare 11986743,  denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str Drumul Valea Argovei, Nr. 3-9, Sector 6, Bucuresti.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
ecommerce@rosims.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
ecommerce@rosims.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 021-317.33.25
Prin fax la numarul: 021-317.33.26

II. Despre ROSIM'S
http://www.rosims.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul http://www.rosims.ro/, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele http://www.rosims.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale http://www.rosims.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a http://www.rosims.ro/, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul http://www.rosims.ro/ intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul http://www.rosims.ro/ poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului http://www.rosims.ro/ sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://www.rosims.ro/ si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile http://www.rosims.ro/.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
http://www.rosims.ro/ poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de http://www.rosims.ro/. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele http://www.rosims.ro/, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
http://www.rosims.ro/ isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.   V.Produsele comericalizate de Rosim’s Rosim’s isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul http://www.rosims.ro/ sunt livrate in ambalajul original al producatorului insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document . Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Rosim’s in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Rosim’s. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului. In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura cu Adrian Nitescu – Director Vanzari, prin email adrian.nitescu@rosims.ro sau telefonic 0744 531 296 Rosim’s nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Rosim’s de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul siteului Rosim’s (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand cu producatorii. Din acest motiv, Rosim’s nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Rosim’s, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Rosim’s si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

VI. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al http://www.rosims.ro/ va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului http://www.rosims.ro/. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele http://www.rosims.ro/ va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs.   VII.Politica de confidentialitate Rosim’s garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Rosim’s pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Rosim’s nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa ecommerce@rosims.ro , sau prin posta la adresa: Str. Indutriilor nr. 21, 077040 comuna Chiajna, judetul Ilfov.

Rosim’s se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul siteului Rosim’s sunt transmise pe cale electronica,Rosim’s nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Rosim’s va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Rosim’s sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului FOM, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare.Rosim’s nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Rosim’s certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere Rosim’s sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere Rosim’s sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere Rosim’s sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere Rosim’s sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa ecommerce@rosims.ro , sau prin posta la adresa: Str. Industriilor nr. 21, 077040 comuna Chiajna, judetul Ilfov. Rosim’s foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. Societatea Rosim’s Unic S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor Personale, ca operator de date cu caracter personal, cu nr. 21232.

VIII. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe http://www.rosims.ro/ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al http://www.rosims.ro/
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online, prin transfer bancar/ordin de plata sau in numerar, in conditiile reglementate la Capitolul IX, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe http://www.rosims.ro/, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

IX. Cum cumpar

IX.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe http://www.rosims.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

IX.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata online, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. IX.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Taxele de livrare se vor stabili telefonic sau pe email imreuna cu consultantul de vanzari.   IX.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul http://www.rosims.ro/ prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin http://www.rosims.ro/ urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa ecommerce@rosims.ro, in maximum 24 de ore. X. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin personalul propriu, ori se ridica produsele direct de la sediul Rosim’s. Termenul de livrare va fi comunicat ulterior de catre personalul Rosim’s. Costurile de livrare sunt: - GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 5.000EUR  - in restul cazurilor costul de livrare se va transmite ulterior de catre personalul Rosim’s In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat sau de personalul Rosim’s, dupa caz. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Rosim’s fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Rosim’s de la acest client.

XI. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani..

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul Rosim’s sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. In acest caz Rosim’s va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc.


XII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. http://www.rosims.ro/ isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe http://www.rosims.ro/, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe http://www.rosims.ro/, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale http://www.rosims.ro/.
http://www.rosims.ro/ are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. http://www.rosims.ro/ nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. http://www.rosims.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XIII. Forta Majora
http://www.rosims.ro/, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre http://www.rosims.ro/ nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa http://www.rosims.ro/ . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la http://www.rosims.ro/, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele http://www.rosims.ro/, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare. In orice alte cauze de intarziere ce nu sunt acoperite de forta majora, valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Rosim’s fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Rosim’s de la acest client.

XIV. Publicitatea
http://www.rosims.ro/ poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea http://www.rosims.ro/ si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial. Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Rosim’s este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in cap. VII. Rosim’s detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Rosim’s pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Rosim’s mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Rosim’s nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Rosim’s isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Rosim’s are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
XV. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul Rosim’s este gazduit de serverele unei terte firme. Rosim’s nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Rosim’s nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Rosim’s. Rosim’s nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul FashionUP. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


XVI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
http://www.rosims.ro/ respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: ecommerce@rosims.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XVII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul http://www.rosims.ro/ sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile http://www.rosims.ro/ se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ROSIM'S UNIC SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVIII. Prezentarea ofertei
ROSIM'S UNIC SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul http://www.rosims.ro/, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul http://www.rosims.ro/ au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul http://www.rosims.ro/ au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.  

Recomanda acest articol Tipareste pagina
Urmareste-ne pe linkedin
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine Online - Go Shopping!
O solutie e-commerce oferita de:
Soft magazin onlineSisteme ERP de ultima generatie - distributie, productie, servicii, retail, ERP, CRM, BI, SFA