Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Rosim's si primesti un cupon cadou. Vei fi astfel mereu informat cu privire la produsele, discount-urile si promotiile noastre!


Compania Keramik Holding AG Laufen a fost fondată la 4 iulie 1892 ca fabrică de ceramică în oraşul al cărui nume îl poartă, Laufen, în Elveţia (cantonul Basel Land). Orasul Laufen a fost ales ca locatie pentru fabrica de ceramica datorita uzinelor hidroelectrice, depozitelor naturale de lut, un nod de cale ferată şi o tradiţie artizanala in materialul ceramiacii. Compania Keramik Laufen AG, prima companie naţională, a inceput sa produca ceramică pentru piaţa elveţiana de obiecte sanitare din anul 1925.

Prin construirea unui centru de logistică si un depozit la sediul central din Laufen, şi prin instalarea celor mai moderne sisteme de producţie în diverse fabrici europene, Laufen si-a stabilit cursul de continuă creştere. Obiectivul Laufen a fost acela de a proiecta baia ca un spaţiu de locuit: design, calitate şi functionalitatea interacţionează pentru a dezvalui personalitatea brandului tradiţional elveţian, un producător de marca internaţionala.

Piatra de temelie a companiei Laufen este experienta sa in productia de ceramica. Pentru mai mult de 110 de ani, cele mai vechi materiale artificiale cunoscute de omenire au fost transformate în localitatea Laufen din cantonul elveţian Basel Land. Acolo, chiuvete, bideuri şi toaletele sunt produse cu o precizie elveţiană. Aceste cunostinte ptofesionale in domeniul ceramicii au dus la dezvoltarea talentului in a crea băi complet integrate. Fiecare cameră, interpretată de Laufen ca un refugiu de relaxare la domiciliu - este moderna, la un standard ridicat de design.

Ceea ce face designul Laufen atât de special este abordarea originala a producătorului elveţian, care imbina viziunea a două şcoli importante de design: design-ul italian din Europa de Sud şi cel modernist, in stil Bauhaus din Nord.
Viziunea Laufen asupra calitatii este ca o monedă cu două feţe: una din feţe fiind cunostintele profesioniste in domeniu , cealalta fiind funcţionalitatea şi beneficiile deosebite, oferite clientului. Prima este privita ca o obligaţie, cealalta este o disciplina liber practicata pe piaţa internaţională in domeniu.

Toate produsele LAUFEN
Urmareste-ne pe linkedin
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine Online - Go Shopping!
O solutie e-commerce oferita de:
Soft magazin onlineSisteme ERP de ultima generatie - distributie, productie, servicii, retail, ERP, CRM, BI, SFA