Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Rosim's si primesti un cupon cadou. Vei fi astfel mereu informat cu privire la produsele, discount-urile si promotiile noastre!


Compania RIHO a inceput ca afacere de familie in 1980 cand Ad Jansen, impreuna cu un producator de cazi, a decis sa incerce producerea de obiecte pentru echiparea baii. Aceasta decizie s-a dovedit a fi inspirata, deoarece compania olandeza a inregistrat un succes fulminant.

Dupa caderea zidului Berlinului, piata s-a deschis pentru noi oportunitati. Ad Jansen a preluat compania si a decis extinderea ei prin deschiderea propriei fabrici in Republica Ceha. Din acel moment compania s-a dezvoltat rapid. Fabrica s-a schimbat de-a lungul aniilor, astazi cuprinzand un depozit de peste 10.000m², 150 de angajati si cel mai modern si avansat echipament, inclusiv cabine de pulverizareşi maşini deperforare.

Urmatoarea dezvoltare a avut loc in 1999, prin preluarea producatorului belgian de mobilier DIBO DIBO (Diestse Bouwonderneming), o companie cu o experienta enorma in producerea de mobilier. Prin aceasta extindere, RIHO este astazi capabila sa ofere o gama larga de produse, de la cazi de baie, cazi cu hidromasaj, cabine de dus, saune si pana la mobilier de baie.


Prin designul si calitatea produselor sale, Riho contribuie la conceptia moderna a ceea ce inseamna o baie contemporana.


Toate produsele RIHO
Urmareste-ne pe linkedin
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine Online - Go Shopping!
O solutie e-commerce oferita de:
Soft magazin onlineSisteme ERP de ultima generatie - distributie, productie, servicii, retail, ERP, CRM, BI, SFA