Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Rosim's si primesti un cupon cadou. Vei fi astfel mereu informat cu privire la produsele, discount-urile si promotiile noastre!


Compania Roltechnik s-a infiintat in anul 1991 si apartine companiilor pioniere in domeniul poductiei de cabine de dus, cazi de baie si echipamente de hidromasaj in regiunea Europei de Est. De la inceput compania a fost cunoscuta nu numai in Republica Ceha dar si pe pietele din Germania, Austria si Elvetia. In prezent obiectele sunt produse in 2 fabrici situate in Třebařov si Červená Voda din Republica Ceha si sunt activi in peste 20 de tari europene.

Cota de piata ridicata si dorinta de a acoperi toate segmentele de piata au facut ca produsele sa fie impartite pe 3 branduri diferite:

 ·Roltechnik – lider in inovatiile de brand pe piata din Europa de Est. Principalele avantaje ale acestui brand sunt:  excelent raport calitate/pret,  gama larga de produse si posibilitatea de a adapta produsele in functie de nevoile clientilor.

 ·Sanipro – un concept modern, cu produse economice ce se caracterizeaza prin:  design modern, usurinta de instalare si mentenanta, calitatea superioara a materialelor folosite

  ·Extreme Wellness – un brand conceput special pentru cei mai pretentiosi clienti, care doresc atat sa experimenteze luxul cat si sa isi sporeasca starea de confort.


Toate produsele ROLTECHNIK
Urmareste-ne pe linkedin
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine Online - Go Shopping!
O solutie e-commerce oferita de:
Soft magazin onlineSisteme ERP de ultima generatie - distributie, productie, servicii, retail, ERP, CRM, BI, SFA